Onze diensten

ZorgMaatje

Een maatje voor uw moeder of vader of uzelf om bijvoorbeeld koffie te drinken, winkelen, spelletje te doen, wandelen of om naar de schouwburg te gaan. Samen leuke dingen doen en niet alleen!


ZorgMaatje+

Een maatje voor de gezelligheid, maar ook voor huishoudelijke taken en boodschappen doen. 

Een ZorgMaatje+ kan ook helpen met de persoonlijke verzorging en biedt ondersteuning aan mensen met dementie of andere beperkingen.  AutoMaatje

Vervoer in auto van cliënt/ in auto van zorgmaatje/regiotaxi naar familie, uitjes en arts/ziekenhuis.


KoksMaatje

Uw KoksMaatje kan adviseren zodat u ondanks uw beperking toch veilig kan koken en is op de hoogte van alle hulpmiddelen, tips en trucs om dit mogelijk te maken. Natuurlijk kan er ook voor u worden gekookt. U geeft aan wat uw wensen zijn en uw KoksMaatje gaat ervoor zorgen!


Respijtzorg

Mantelzorg wordt overgenomen, ook als u op vakantie wilt of een avondje weg.    


  

Computerservice voor senioren

Ondersteuning met uw computer, tablet en mobiele telefoon.


  

Monitoring service

Voor als er nog geen behoefte is aan zorg, maar het wel prettig is als er dagelijks even iemand 1 à 2 keer langskomt om een oogje in het zeil te houden en te helpen als het nodig is.


  

Huishoudelijke hulp voor particulieren

Voor iedereen die het te druk heeft voor het huishouden. 


Maaltijdservice voor particulieren

Voor iedereen die het te druk heeft word er een gezonde maaltijd bereidt.
  

Zorgcoach

Advies en ondersteuning van onze zorgcoach bij PGB aanvraag, WMO keukentafelgesprek, woonadvies, risicoscan en valpreventie. Onze zorgcoach is er ook voor de mantelzorger. Bijvoorbeeld om te helpen alle regels omtrent mantelzorg inzichtelijk te maken zodat u als mantelzorger niet voor verrassingen komt te staan. Eventuele vergoedingen worden zo niet misgelopen. 

 

Klusservice

Voor als u hulp nodig heeft bij het klussen in en om het huis.     Activiteiten 

Workshops, activiteiten en uitjes voor cliënten en mantelzorgersMaatjevoorNop 

In de hedendaagse samenleving is ondersteuning niet bereikbaar voor iedereen. Daarom heeft ZdwS een MaatjevoorNop in het leven geroepen. Dus als u moet rondkomen van een klein inkomen en u bijvoorbeeld niet voldoende hulp krijgt omdat uw mantelzorg ineens uitvalt, kunt u een beroep doen op ons MaatjevoorNop.